CAFETARIA DE GUUST

CAFETARIA DE GUUST Schotels, verse friet en broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 987 beoordelingen
18 jan 2020 om 17:37 Hamburger spec en frikandel spec waren niet warm genoeg meer eerder koud jammer alle andere bestellingen geen probleem deze keer zeer teleurstellend jammer
18 jan 2020 om 9:14 Frietjes waren koud.weinig stoofvlees meer saus. Viel tegen.
17 jan 2020 om 21:56 Friet is echt niet lekker. Veel harde stukken, je tanden breken nog nèt niet af... Ze doen blijkbaar niks met de reviews want wordt vaker over geklaagd. Viel dus weer tegen. Beetje jammer....
17 jan 2020 om 10:01 Zelf halen smaakt gewoon beter, vooral omdat de frites en snacks dan heel warm zijn!
11 jan 2020 om 8:53 Het zou er om 18:00 zijn. 18:25 werd het pas afgeleverd. Friet mag wel wat steviger worden gebakken
11 jan 2020 om 8:47 Om 17.45 besteld. Om 19.40 gekregen. Twee keer naar de Guust moeten bellen. Friet was niet goed doorbakken en de saus zat overal behalve op de snack. Het was duidelijk dat de bezorger en Guust haast hadden. Dit waslaatste keer. Voortaan naar het Pleintje.
10 jan 2020 om 19:45 Om kwart over 5 besteld en net over 7 uur komt de bestelling aan de deur, wat een vreselijke sslechte service, geen korting helemaal niks, hier bestel ik nooit meer iets.
7 jan 2020 om 19:56 De frietjes mocht wel iets krokanter
7 jan 2020 om 7:16 Bezorgd op verkeerd adres. Beetje slordig. Eten prima.
3 jan 2020 om 23:32 Prima allemaal.
1 jan 2020 om 21:31 De broodjes zijn erg lekker. De laatste keer hadden we friet met stoofvlees besteld,dat was erg matig. Niet geschikt voor de prijs dat ze er voor vragen. Het bezorgen duurt heel erg lang.altijd minimaal een uur waardoor ik niet meer zal bestellen
31 dec 2019 om 9:44 Uiteindelijk bijna 2 uur moeten wachten op ons eten. Wanneer we wilden bellen om navraag te doen kregen wij enkel een in gesprek toon. Eten daarin tegen was wel goed, maar vrij duur voor de hoeveelheid die je krijgt.